Inbouw Rolluik

 

Rolluiken zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse woning. Building Plastics biedt een passende oplossing op maat voor elke nieuwbouw of renovatie. Jaren van research en ervaring op duizenden werven hebben van Building Plastics rolluiken een internationaal toonbeeld gemaakt van veiligheid, comfort en privacy.

In vijf jaar tijd steeg in Vlaanderen onze energiefactuur met gemiddeld 700 euro.Een reden temeer om je huis goed te isoleren. Voorzetrolluiken kunnen je daarbij zeker een handje helpen, ze verhogen immers de isolatiewaarde van je woning. In de winter houden ze de kostbare warmte binnen en ‘s zomers houden ze de warmte buiten waardoor een klimaatregeling overbodig is.

Wanneer een rolluik op een correcte manier gemonteerd wordt, ontstaat er een stilstaande luchtbuffer die beschermt tegen kou én warmte. Het resultaat: een beter wooncomfort, en een serieuze besparing op je energiefactuur.

Rolluiken vormen een extra barrière tegen ongewenste blikken en tegen geluidsoverlast. Door de opstootbeveiliging zit het rolluik vast eens het zich in gesloten toestand bevindt.

Wanneer eigenaars of huurders bij de renovatie van een woning van minstens 10 jaar oud voorzetrolluiken laten plaatsen, betalen ze maar 6% in plaats van 21% btw.

Daarnaast geniet u ook van de voordelen van PVC en Aluminium. Deze toekomstgerichte grondstoffen zijn licht en stevig, goed isolerend, milieuvriendelijk en onderhoudsarm. Vraag meteen vrijblijvend advies en prijs.