Schuifvliegendeur XL

Introductie

Linus XL : Gebruiksgemak én design gaan hand in hand

Door het ontbreken van tussenstijlen, het SuperView gaas en de hoog kwalitatieve afwerking integreert de Linux XL quasi naadloos in het raamgeheel. Hierdoor doet het vliegenraam geen afbreuk aan het gevelzicht en stoort het geenszins het uitzicht naar de tuin. In combinatie met het unieke SelfClose systeem, tilt deze Linus XL insectenwering op een hoger niveau.

 

Zonder storende tussenregel

Eén van de belangrijkste eigenschappen van het nieuwe 75mm aluminiumprofiel, is dat schuifvliegenramen geproduceerd kunnen worden zonder enige horizontale of

verticale tussenregel. In een traditioneel schuifvliegenraam valt deze tussenregel visueel zeer sterk op, zowel in het gevelzicht als vanuit het interieur. De nieuwe Eosol Linus XL laat deze tussenregel dus verdwijnen, en creëert zo een mooi strak egaal uitzicht zonder onderbrekingen. In het gevelzicht lijkt deze Linus XL eerder een raampartij dan vliegenraam, vanuit het interieur lijkt er helemaal niets meer aanwezig. Een sterke esthetische verbetering in vergelijking met gangbare vliegenramen! Ondanks het stevige profiel, toont de Linus XL nog steeds verfijnd. De mooie vormgeving van het profiel, het ingewerkt aluminium greepje en een constructie zonder zichtbare schroeven zorgen voor een hoog-kwalitatieve look en afwerking.

Selfclosing-systeem

Het selfclosing-systeem verdient ook de nodige aandacht. Dit veilig en kindvriendelijk systeem draagt sterk bij in het praktisch gebruik én het doeleinde van de insectenwering! Een schuifvliegendeur zal geen seconde te lang open blijven staan, maar na een

passage zachtjes achter je sluiten! Het schuifvliegenraam blijft vlot in en uit te halen en de veerkracht kan geregeld of uitgeschakeld worden.

Basiskenmerken:

  • voor kleine tot extreem grote afmetingen, steeds zonder tussenstijlen!
  • aluminium inbouwgreepje in RAL
  • gemakkelijk in én uitnemen zonder te schroeven
  • loopt op RVS gelagerde wieltjes
  • alle RAL kleuren beschikbaar